Bonprix mellandagsrea

Direkt till Bonprix

Missa inte några rabattkoder och erbjudanden. Prenumerera på vårt nyhetsbrev idag:


Bonprix Mellandagsrea

Om Bonprix

Bonprix är en av de 10 största postorderfirmorna i Europa och det vill inte säga lite, det! Här hittar vi, med Bonprix egna ord Mode för hela familjen till förmånliga priser och det är definitivt en korrekt beskrivning av vad vi får här. Så fort man kommer in i butiken så möts man av kategorierna Dam, Herr, Barn. Man hittar även varor under kategorierna Hem och Stories. Naturligtvis kan du också räkna med att hitta spännande saker när det är dags för jul eller liknande och då finner du såklart en egen kategori för det!

Bonprix är bra på att fungera som en inspirationskälla, så att du kommer att bli shoppingsugen när du kommer in i butiken är helt klart ett faktum. Det är ju alltid trevligt med butiker som är inspirerande redan från första stund och när man är sugen på lite virtuell fönstershopping så är Bonprix ett mycket bra val! Det bästa är ju att man kan fönstershoppa här med hela familjen, eftersom det finns presenter till alla och envar!

Utbud hos Bonprix

Det är väldigt billigt hos Bonprix och det är ju knappast något man tackar nej till, eller vad säger ni? Sedan att det blir ännu billigare med våra rabattkoder är såklart ett extra plus i kanten så där är det bara att tacka och ta emot!

Utöver att det är väldigt billigt hos Bonprix så är det också så att det är ett riktigt maxat utbud man hamnar mitt i. Det finns både vanliga basics som bomulls linnen och trosor, strumpor och kalsonger. Sedan finns det vardagsplagg av olika slag och sedan har vi de lite mer festliga plaggen som man mer än gärna shoppar!

Det finns också plagg i både extra små och i extra stora storlekar, så oavsett vad man har för kroppstyp så finns det en möjlighet att hitta mycket kul som man kan fylla upp garderoben med. En annan sak som är bra med utbudet hos just Bonprix är att de har både de allra mest trendriktiga plaggen blandat med klassiker. Alla kan således hitta grejer som är i ens egen stil utan svårighet.

Du hittar bland annat följande underkategorier bland kategorierna dam, herr och barn:

 • Underkläder
 • Skor
 • Badmode
 • Trender & Tillfällen
 • Stora Storlekar
 • Sovplagg
 • Bebismode

Sedan fylls dessa underkategorier med ytterligare underkategorier, vilket gör att det finns otroliga mängder varor! Att det sedan är helt fullt av ytterligare varor i kategorin för ?Hem? gör ju knappast saken sämre.

Om Bonprix

Att shoppa på nätet har aldrig varit enklare och idag är det också så att vi ofta gör det via våra telefoner, eller hur? Det är otroligt hur snabb processen är från det att man beställer sina varor tills dess att de finns att hämta hos ett postombud! Man slipper vänta och bli irriterad, så mycket är säkert!

Om det är så att varorna du köpt inte passar så kan du på ett smidigt sätt returnera varan. Det tillkommer en returavgift på 49 kronor, dock, vilket kan vara bra att veta. Man har 14 dagars ångerrätt, så se till att returnera varan inom den tiden om du önskar pengarna tillbaka.

Vad gäller betalning så kan man välja mellan att antingen betala mot faktura, genom konto (avbetalning), eller med kort. Man kan med andra ord på ett enkelt sätt hitta en betalningsmetod som man kan trivas med.

Bonprix är en butik som verkligen ser till att ta hand om sina kunder och detta märks inte minst på deras kundtjänst som är öppen 7 dagar i veckan. Under vardagarna har de öppet mellan 08:00-21:00 och under helgerna är det öppet mellan 09:00-15:00. Som du ser är det riktigt generösa öppettider och det är inte varje dag man ser det.

Glöm inte heller att prenumerera på deras nyhetsbrev! På så sätt så är du hela tiden uppdaterad när det kommer till erbjudanden. Då Bonprix är kända för sina låga priser och erbjudanden så är det definitivt ett bra nyhetsbrev att prenumerera på om man vill dra ner på kostnaderna lite!

Rabattkoder Bonprix

Rabattkoder som du kan använda dig av hos Bonprix är populära och det är inte konstigt! Detta är en riktigt kul butik där alla kan hitta rätt i utbudet. För att få ett mer förmånligt pris på de varor man köper så var det förr på det viset att man endast hade rea att vänta på, men idag är det rea hela tiden då alla nätbutiker har både en Outlet-kategori och andra typer av rabatter hela tiden.

Med rabattkoder så kan man på ett ytterst enkelt sätt se till att få bättre pris direkt genom att hämta den är hos oss och sedan ta den med sig till butiken. Låter det avancerat? Det är det absolut inte!

Surfa in hos oss så fort du ska handla på Bonprix eller någon annan nätbutik och kolla upp vad som gäller för stunden. Ta sedan med dig rabattkoden från oss genom att kopiera den och sedan klistra in den i kassan hos Bonprix. Efter att detta är gjort så kommer rabatten att dras av direkt och det ser du i totalsumman längst ner innan du betalar. Dubbelkolla så att du fått in rätt kod i fälten i kassan hos Bonprix innan du bekräftar betalningen och sedan är det klart!

Kom ihåg att alltid ta dig svängen förbi oss så att du hela tiden är uppdaterad när det kommer till vilka rabatter du kan få i just dina favoritbutiker!

Kategorier

Hos Bonprix hittar du bland annat produkter i följande kategorier:

 • Sommarrea
 • Damkläder
 • Barnkläder
 • Herrkläder
 • Höstrea
 • Mid season sale
 • Singles day

Varumärken hos Bonprix

Inga varumärken inlagda för Bonprix än :(

Betyg

Inga betyg för Bonprix inlagda än. :(

Tidigare hos Bonprix

Bonprix har tidigare haft 0 rabattkoder och erbjudanden inom Mellandagsrea.